Minoră dată dispărută! Dacă o vedeţi sunaţi la 112 (FOTO)

0
34

O fată în vârstă de 17 ani, din comuna Călățele, județul Cluj,  a plecat de acasă,  la data de 15 septembrie în jurul orei  12.00 și este de negăsit.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, minora   Rezmiveș Argentina, în vârstă de 17 ani și 10 luni, din comuna Călățele, județul Cluj, a plecat singură de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit.

SEMNALMENTE  – înălţime aproximativ 160 cm, circa 50 de kg, ochi negri, păr roșcat, faţa ovală, buze voluminoase, nas cârn,  bărbia pronunțată,  constituție fizică slabă.

La data dispariţiei aceasta purta un compleu de culoare mov alcătuit din 2 piese, respectiv  bluză cu mânecă lungă și fustă lungă până la glezne având aplicate margele de culoare argintii, iar în picioare avea o pereche de papuci, tip șlapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.