Tineri prinși în timp ce încercau să fure motorină dintr-un TIR (FOTO)

0
33

La data de 14 septembrie in jurul orei 01.20, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au surprins pe D.N.1 E60 pe raza localității Căpusu Mare, judetul Cluj, in timp ce încercau să sustragă motorină din rezervorul unui TIR parcat.


La vederea polițiștilor, persoanele au fugit, la fața locului fiind identificat un bărbat de 22 de ani din comuna Sânpaul, județul Cluj, care era conducatorul unui autoturism cu care persoanele respective se deplasau. În autoturism politistii au identificat 12 canistre din plastic cu o capacitate de 25 de litri fiecare, 2 furtune de 10 m fiecare, 1 furtun de 4,5 m, o șurubelniță și 1 levier de 80 de cm.
In urma activităților desfășurate de către polițiști, au fost identificate, pe raza localității Căpușu Mare doi dintre bărbații care inițial au fugit.

Aceștia sunt in vârstă de 18 și respectiv 20 de ani si sunt din Comuna Sânpaul si respectiv Mica, judetul Cluj. Alti 2 bărbați au fost identificați si sunt căutați de polițiștii in vederea audierii. Aceștia au vârsta de 58 și respectiv 16 ani fiind din comuna Sânpaul și respectiv Mica.


In cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.