FOTO – Motociclist din Cluj grav rănit la Gârbou. A fost transportat cu elicopterul SMURD la spital

0
755

Tânărul motociclist care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Zalău este în vârstă de 25 de ani, din județul Cluj


Sâmbătă, 14 septembrie, ora 10:01, pe Drumul Județean 108 B, în localitatea Gârbou, un tânăr de 25 de ani, din comuna Gârbou, în timp ce conducea autoturismul nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr, de 25 de ani, din județul Cluj.

În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului. Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ .

Se continuă cercetările pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și administrarea întregului probatoriu în cauză.

Pompierii militari de la Secţia de pompieri Jibou au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

A fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Jibou, care a aterizat pe terenul de fotbal din localitatea Gârbou. Între timp, victima a fost preluată de echiajul medical de pe ambulanţa SMURD şi predată echipajului de pe elicopter, care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Zalău.

credit foto: ISU Sălaj. Sursa info: Știri de Sălaj.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.