Tâlhar la 15 ani! Alături de mai mulţi prieteni au bătut un copil şi i-au furat banii şi telefonul pe o stradă din Cluj

0
44

La data de 12 septembrie, în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi telefonic, de către un tânăr de 16 ani din comuna Ditrău, judeţul Harghita, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Ialomiţei din municipiul Cluj-Napoca, a fost deposedat de suma de 270 de lei şi un portmoneu. Fapta ar fi fost comisă de către un grup de 3 tineri, iar cel care i-a sustras portmoneul şi banii i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste faţă, grupul părăsind ulterior locul faptei.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, la scurt timp, au fost identificaţi 3 tineri cu vârsta de 15 şi respectiv 18 ani, toţi din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Asupra tânărului de 15 ani a fost găsit portmoneul victimei şi suma de bani, acestea fiind restituite părţii vătămate.

Faţă de minorul de 15 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, tânărul să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Faţă de ceilalţi doi tineri, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate şi respectiv tăinuire la infracţiunea de tâlhărie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.