Festivalul Silvoiței revine cu cea de-a doua ediţie

0
49

În perioada 14-15 septembrie 2019, în comuna clujeană Vultureni se va desfăşura cea de-a doua ediție a Festivalul Silvoiței.

Evenimentul va avea loc în aer liber şi își propune să îi readucă pe orășeni mai aproape de natură și de farmecul vieții la țară.

Costurile de participare pentru doritori sunt de 50 de lei pentru tot weekend-ul şi de 35 de lei petru 1 zi.

Participanții vor avea parte de zona de picnic special amenajată, unde se vor putea degusta produse făcute din suflet, după rețete tradiționale, de comunitatea locală din Vultureni. Secretul mâncării foarte bune este calitatea ingredientelor, respectiv legumele organice crescute local, care vor putea fi și cumpărate dintr-un Bio market. În plus, meșterii și artizanii din regiune vin la festival cu produsele lor, realizate manual, cu grijă și cu pasiune.

Copiii sunt invitați să se joace cu animale domestice într‑un petting zoo, să își dezvolte imaginația în Atelierele creative sau să participe la activități inedite pentru cei care au crescut la oraș, precum plimbări cu căruța, mud pit, alergare pe baloți de fân sau vechiul joc „baba oarba”. Cei puțin mai mari sunt invitați să exploreze Aleea Senzorială și să concureze în activități sportive, care vor include un exatlon, tir cu arcul, baschet, badminton, volei, tenis de masă și mini-fotbal.

Evenimentul se va desfăşura atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 10:00 și 18:00.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.