Aeroportul din Cluj a sărbătorit pasagerul cu numărul două milioane

0
115

Pasagerul cu numărul 2 milioane a fost sărbătorit de către Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Acesta a fost premiat de compania aeriană Blue Air cu un bilet dus-întors spre orice destinație, o sticlă de șampanie și un buchet de flori.

Este vorba despre arădeanul Claudiu Buda care a aterizat din Dublin.

“Sunt total surprins, mai ales că acum câteva minute dormeam în avion. Mă bucur să fiu eu câștigătorul, mă bucur și pentru Cluj-Napoca pentru că este un număr foarte mare și sper să fie din ce în ce mai mulți pasageri”, a declarat bărbatul.

„Anul trecut aniversarea a 2 milioane de pasageri a fost în 7 septembrie, avem o creștere a numărului de pasageri cu 4%. Până la sfârșitul anului, estimăm că vom avea aproape 3 milioane de pasageri pe aeroportul clujean pe cele 45 de destinații”, susţine directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo.

În primul semestru al acestui an, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a consemnat 1,33 milioane de pasageri. Această cifră reprezintă un trafic dublu față de cel de la Timișoara, dar un număr mic, totuşi, în comparaţie cu 6,8 milioane de pasageri, cât a consemnat aerogara din Bucureşti.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.