Un cioban din Cluj şi-a dat foc la maşină, live pe Facebook! De ce a făcut acest gest (VIDEO)

0
68

Un cioban din Cluj şi-a dat foc la maşină, live pe Facebook, povestind prin ce trece şi susţinând că a rămas fără vreo proprietate, după incendiu: „Acum să îmi dea Primăria ajutor social!”

Un cioban din Cluj și-a incendiat mașina, în semn de protest față de nedreptățile pe care susţine că le îndură din partea autorităţilor locale şi ale interlopilor, în satul Crairât, comuna Ploscoș. Ciobanul a transmis live pe Facebook incendierea Daciei Solenza al cărei proprietar este şi a explicat de ce a recurs la acest gest.

„Îi dau foc și poliția din comuna Ploscoș, domnul Ciungan, îi una cu interlopii, cu ăștia cu drogurile. Să ia măsuri și domnii de la Cluj și domnii de la București. Mi-o venit interlopii aici peste copii. Am patru copii mici. Am fost dus acasă în comună și le-o ridicat sabia că le taie grumazul. Acum umblă poliția din comună cu intimidări, domnul Ciungan.

Dau foc să nu mai am nimic. Să imi dea primăria mie ajutor social. Am avut 200 de capre și m-au lăsat cu 50. Au dat toate pământurile de pășunat la consilieri primăriei Ploscoș și la șmecheri, lainterlopi, iar mie cu 200 de capre mi-au dat 5 hectare.

Dacă e vorba îmi dau foc și la casă că sunt plătiți din banii noștri (autoritățile), măi fraților, nu s-or pus ei mandatari și vin interlopii cu săbii. Dă-i în morții lor! Eu tot ce am făcut am făcut pe munca mea. 

Nu mai încapi în lumea asta de interlopi și de șmecheri. Mi-au dat 5 hectare și acum vor să mi le ia și pe astea pentru că vor să dea în posesie. 

Să mă judece poporul. Dau foc la mașină, la stână și mă duc la ajutorul social, că e mai bine.

Vor să mă duc de aici. Are un ginere care a venit din Anglia și a venit cu sabia la copii.

Stați liniștiți, cei care nu mă apreciați veți ajunge la fel!”, a povestit ciobanul Marcel, citat de Turda News.

Cum flăcările au cuprins rapid autoturismul, au fost chemați pompierii în jurul orei 20.00, luni seara. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului mașina, o Dacia Solenza, era deja cuprinsă de flăcări. „Focul a fost stins după aproximativ o oră, în jurul orei 21.30, mașina a ars pe proprietatea privată a bărbatului, incendiul nu s-a extins și la alte construcții din preajmă, mașina a fost mistuită de flăcări în totalitate. Nu au fost persoane rănite.”, a declarat Ciprian Cornea de la ISU Cluj.

sursa: observator.tv

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.