Hoţii de buzunare care furau de la pasagerii din transportul public au fost prinşi. Şoferul care a ajutat la prinderea lor va fi recompensat

0
18

În data de 22 august 2019, persoane necunoscute au sustras portmoneul unei femei care călătorea cu autobuzul în Cluj-Napoca, cauzându-i acesteia un prejudiciu de circa 300 de lei, care a fost, ulterior, recuperat în totalitate.

„Șoferul autobuzului a luat la cunoștință de comiterea furtului și a vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reușind să identifice persoanele bănuite de comiterea faptei. Astfel, în scurt timp, acesta i-a observat pe cei bănuiți de comiterea furtului urcându-se din nou în autobuz dintr-o altă stație și a anunțat polițiștii, blocând ieșirile până la sosirea acestora. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului i-a identificat pe cei patru, stabilind că este vorba despre trei bărbați, de 29, 30 și 31 de ani, și o tânără de 17 ani, din Turda”, susţin reprezentanţii IPJ Cluj. 

Compania de Transport Public (CTP) din Cluj-Napoca îl va recompensa pe şoferul de autobuz care a acționat și a participat la prinderea unor hoți de buzunare, care au acționau în mijloacele de transport în comun.

„Pentru fapta și atitudinea sa fermă și eficientă, CTP a decis să-l recompenseze pe colegul nostru cu un premiu în valoare de 500 de lei. De asemenea, domnia sa și fapta dânsului vor fi citate la nivelul întregii Companii și trecute în Cartea noastră de onoare”, informează conducerea CTP Cluj.

De asemenea reprezentanţii Companiei de Transport Public precizează faptul că siguranţa şi confortul călătorilor este o preocupare constantă şi o prioritate a politicii Companiei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.