Accident în Jucu! Maşină lovită violent de tren (FOTO)

0
196

ACTUALIZARE: „Pompierii clujeni au reușit să scoată bărbatul prins între fiarele contorsionate ale mașinii și stâlpul doborât de înaltă tensiune răsturnat peste aceasta, după mai bine de o oră de acțiuni susținute, în vederea acordării primului ajutor și descarcerare„, au transmis cei de la ISU Cluj.

Conform IPJ Cluj, șoferul are 31 de ani și este din Cluj-Napoca. 

**

Trenul personal Cluj Napoca – Sighet Marmației este blocat la Jucu după ce a lovit un autoturism.

Conform primelor informații furnizate de o maramureșeancă aflată în tren chiar în acest moment au sosit echipajele de intervențiile care încearcă să scoată persoanele rănite.

Martorii spun că mașina a fost pur si simplu târâtă câteva sute de metri.

În mod normal trenul personal ar fi trebuit să ajungă la destinație în jurul orei 19.25, însă este preconizat că va ajunge undeva în jurul orei 22.00.

Autoturism lovit de tren în Jucu de Mijloc. A fost anunțat prin numărul pentru apel unic de urgență faptul că o persoană este încarcerată și în stare de conștiență în autoturism. Un stâlp de transport înaltă tensiune a fost rupt în urma impactului și a fost răsturnat peste mașină. Vegetația din apropierea mașinii s-a aprins de la scânteile generate de cablurile de electricitate rupte. Intervin 2 mașini cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD. A fost anunțată regia de transport feroviar pentru întruparea alimentării cu energie electrică și a traficului feroviar„, a transmis ISU Cluj. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe magistrala de cale ferată 400 Cluj Napoca – Gherla, la kilometrul feroviar 5+750 de metri, pe raza localităţii Jucu (judeţul Cluj), la o trecere la nivel cu calea ferată, trenul Regio 4110, care se deplasează pe ruta Cluj Napoca – Sighetu Marmaţiei, a lovit un autoturism. O persoană este încarcerată. Circulaţia feroviară este întreruptă.





foto: Radu Santu

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.