Bărbat reţinut pentru 24 de ore! A fost prins la volan beat şi fără permis

0
46

Bărbatul de 46 de ani, din comuna Ceanu Mare, judeţul Cluj, depistat la data de 12 august, în jurul orei 01.00,  în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a deţine permis de conducere, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti.

La expirarea perioadei de reţinere, acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Reamintim că la data de 12 august, în jurul orei 01.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Ceanu Mare, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Ciurgău, comuna Ceanu Mare, deşi nu deţine permis de conducere.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte  prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.