Amplă acţiune la Dej: zeci de persoane şi maşini verificate

0
33

Efective mărite de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Biroul de Investigații Criminale, Biroul Rutier, Biroul de Ordine Publică, Compartimentul Criminalistic și Secţia 5 Poliţie Rurală Dej, împreună cu  jandarmi și specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și Electrica Furnizare, au derulat ieri o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor penale şi contravenţionale, a infracțiunilor cu violență, a  furturilor de animale și produse agricole de pe câmp.

De asemenea, s-a acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, depistarea persoanelor care fac obiectul cercetărilor și se sustrag urmăririi penale.

În cadrul acțiunii au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere privind dosare penale aflate în instrumentarea polițiștilor.

Au fost legitimate 119 persoane și controlate 78 de autovehicule, fiind constatate 5 infracțiuni (ex. conducerea unui vehicul fără permis, sub influența alcoolului etc).

De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 2 permise de conducere (pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și depășirea vitezei legale) și un certificat de înmatriculare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.