Şoferi prinşi că au condus în stare de ebrietate şi fără permise

0
28

Marți, 7 august 2019 , în jurul orei 00:50, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 24 de ani, din comuna Lunca Mureşului, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiul Câmpia Turzii, deşi nu deţinea permis de conducere.

„Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, la data de 6 august 2019, în jurul orei 22:35, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Dej au depistat un bărbat de 55 de ani, din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii din municipiul Dej, fără a avea permis valabil pentru teritoriul țării noastre. Acesta a prezentat un permis de conducere provizoriu, emis de către autoritățile britanice, valabil doar pe teritoriul acestora.

La fel ca în cazul anterior, bărbatul emana halenă alcoolică, drept care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.