Tineri reţinuţi după ce au bătut cinci persoane la Vivo Cluj

0
227

Poliţiştii au reţinut patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, toţi din Sânpaul, dat fiind faptul că aceştia ar fi agresat alte cinci persoane, creând o stare de temere, panică și tulburare a ordinii și liniștii publice la Vivo Mall din Floreşti.

„La data de 5 august 2019, în jurul orei 01:00, pe fondul unui conflict mai vechi, cei în cauză ar fi provocat un scandal în fața unui complex comercial din Florești și ar fi agresat 5 persoane, creând o stare de temere, panică și tulburare a ordinii și liniștii publice”, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit oamenilor legii, cei în cauză, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de Codul penal şi se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Intervenţia a fost efectuată de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Rurală Baciu și a celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.