Accident la ieşire din Cluj! O maşină a ajuns în şanţ, iar şoferul a fost rănit (FOTO)

0
50

O maşină a ieşit de pe drum pe Bulevardul Muncii, iar un bărbat a rămas blocat în autoturism. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri la ieşire din Cluj-Napoca.

„Un bărbat de 20 de ani, care se deplasa dinspre localitatea Apahida înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă, a pătruns în şanţul de colectare a apelor pluviale şi s-a izbit frontal de un cap de pod”, a transmis IPJ Cluj.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a ieșirii unui autoturism în afara părții carosabile, pe B-dul Muncii din municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc în jurul orei 15.30, iar un bărbat a rămas blocat în autoturism. Pompierii au acționat pentru extragerea bărbatului din autoturism, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite (fractură deschisă la unul dintre membre). Un echipaj SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență și l-a transportat în stare de conștiență la spital”, au relatat reprezentanţii ISU Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.