Bărbat arestat 30 de zile pentru tâlhărie calificată

0
29

Poliţiştii biroului de Investigaţii Criminale Turda au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani din municipiul Turda,  judeţul Cluj, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată şi şantaj, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

În fapt, acesta, în seara zilei de 17 iulie, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Turda, prin folosirea de acte de violenţă şi ameninţări, a deposedat un tânăr din municipiul Turda de mai multe bunuri pe care acesta le avea asupra sa şi a încercat acelaşi lucru cu un alt tânăr dar fără a sustrage ceva, întrucât acesta din urmă nu avea bunuri la el. Ulterior, bărbatul i-a trimis ameninţări persoanei tâlhărite cu scopul de a o detemina să-i dea o sumă de bani în contul unei pretinse datorii.

În urma prezentării bărbatului în faţa magistraţilor Judecătoriei Turda, a fost dispusă faţă de acesta măsura arestării preventive sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată şi şantaj.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.