Bărbatul care a accidentat mortal un pieton în localitatea Berindu a fost reţinut

0
25

Polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Cluj au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Berindu, comuna clujeană Sânpaul, cercetat pentru ucidere din culpă și alte infracțiuni rutiere.

„În cauză se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor în drept, fapte prevăzute de Codul Penal”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Reamintim faptul că duminică, 28 iulie 2019, în jurul orei 21:30, un tânăr care se deplasa cu un motociclu neînmatriculat pe raza localității Berindu, comuna Sânpaul, a surprins şi accidentat mortal un bărbat în vârstă de 43 de ani, din aceași localitate, care, în calitate de pieton, se deplasa înspre domiciliu, pe partea dreapta față de sensul de mers al motocicletei. În urma accidentului, inculpatul a plecat de la fața locului, fiind identificat și depistat în scurt timp de către polițiști. Astfel, s-a stabilit că acesta nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului, având o concentraţie de 0,15 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.