FOTO | Grav accident în Mănăsturel! Patru persoane au fost rănite

0
80

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au intervenit în cursul nopții ce a trecut pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe raza localității Mănăsturel.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 22.00, iar pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit unul dintre autoturismele implicate răsturnat pe plafon. Înăuntru acestuia se afla un bărbat cu multiple traumatisme. Ceilalți pasageri erau ieșiți din autoturisme în momentul sosirii echipajelor la locul intervenției. Un echipaj SAJ, care venea din județul Bistrița Năsăud, a acordat primul ajutor răniților până la sosirea echipajelor de intervenție.

Au primit asistență medicală de urgență doi bărbați, cu vârste de cca 40 de ani, care au suferit traumatisme multiple severe și care au fost transportați de urgență la spital, conștienți, de către un echipaj SMURD și unul SAJ.
Au mai primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital o femeie de 50 de ani și băiatul acesteia de 11 ani, de către un echipaj SAJ. Toate cele patru persoane transportate la spital au fost din autoturismul răsturnat.

Pompierii au stabilizat autoturismul răsturnat, au evacuat bărbatul ce nu a putut ieși singur din mașină, folosind echipamentele speciale, pentru a nu-i agrava leziunile și au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor rănite pe timpul intervenției. Din autoturismul răsturnat se scurgea combustibil în interior, drept pentru care a necesitat asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor pe timpul operațiunilor desfășurate.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.