Accident în Reteag! Trei persoane rănite după impactul dintre două maşini

0
133

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară dirijat, pe un fir alternativ, pe DN 17 Beclean – Dej, la kilometrul 10+800 m, pe raza localităţii Reteag, judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza unui accident.

Coliziunea între două autovehicule, s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier, estimându-se reluarea traficului în condiţii normale în 40 de minute.

În urma accidentului, cei doi șoferi și doi pasageri (ambii din autoturismul de Bistrița-Năsăud) au fost răniți. La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje medicale, printre care două echipaje SMURD de prim ajutor și terapie intensivă mobilă, precum și un echipaj de descarcerare, o autospecială a pompierilor și echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanță ale județelor Cluj și Bistrița-Năsăud.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 4 victime dintre care două inconștiente. Una dintre persoane a rămas încarcerată într-unul dintre autoturismele avariate, fiind extrasă cu ajutorul unui echipaj de descarcerare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, trei dintre victime (o persoană inconștientă și două conștiente) sunt transportate la UPU Cluj-Napoca, în vreme ce o victimă conștientă a fost transportată la UPU Bistrita.

Șoferul din Reteag a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în vreme ce șoferul din autoturism înmatriculat în județul Cluj nu a putut fi testat.

În continuare, la fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

sursa foto: timponline.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.