(VIDEO) Grav accident surprins de o cameră de supraveghere: impact între un motociclist şi o maşină

0
834

Un motociclist în vârstă de 35 de ani, din Baciu, a ajuns la spital,în urma unui accident de circulație pe strada Fabricii din cartierul clujean Mărăști.

Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 56 de ani, şofer al unui autoturism a efectuat un viraj neregulamentar la stânga fără să se asigure și i-a tăiat calea motociclistului. Bărbatul a intrat cu motorul în partea laterală a mașinii și a fost proiectat la peste zece metri distanță.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc în jurul orei 17:10, iar pompierii au găsit, în momentul sosirii la locul accidentului, un motociclist care a fost proiectat cca 10m în urma impactului și pasagerii ieșiți din autoturismul implicat în accident. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și a transportat la spital motociclistul, în vârstă de cca 35 de ani, care prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru și bazin, dar și pierderi de conștiență. O doamnă care a fost pasageră în autoturism a solicitat consult medical și a fost transportată de un echipaj SAJ la spital. Echipajul de pompieri a sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, a asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor ca urmare a carburantului scurs pe carosabil și a sprijinit eliberarea carosabilului”, precizează reprezentanţii ISU Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.