Caz şocant la Cluj: un copil a fost ucis în bătaie de propria mamă

0
184

Un băieţel în vârstă de 9 ani din Cluj-Napoca a fost ucis în bătaie de propria mamă. Tragedia s-a petrecut sâmbătă noaptea, 6 iulie 2019.

Pe numele femeii a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile şi se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie sub forma omorului calificat.

Femeia şi-a recunoscut fapta, dar nu a dat nici o explicaţie despre motivele pe care le-a avut pentru comiterea acesteia. Aceasta mai are doi fii, geamănul celui ucis, şi încă un băiat.  Cei doi fraţi ai băiatului omorât de propria mamă, de 9, respectiv 11 ani, au fost internaţi, duminică, 7 iulie 2019, într-un centru de primire în regim de urgenţă al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Cluj, unde vor primi consiliere psihologică.

Surse din anchetă au arătat că femeia era agresivă cu toţi copiii, lucru cunoscut şi de vecini. Cei trei copii erau crescuţi de mamă şi de iubitul ei. Acesta a fost şi cel care a anunţat poliţia atunci când şi-a dat seama că băieţelul nu mai respiră.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.