Piață imobiliară activă în Dej. Vezi prețurile locuințelor

0
52


Aflat la 57 de kilometri de Cluj-Napoca, care este cel mai scump oraș din România, din punct de vedere al prețurilor din sectorul inmobiliar, municipiul Dej este tot mai atrăgător. Ținând cont că micuța localitate are între 30.000 și 40.000 de locuitori, piața imobiliară de aici este destul de activă.

Potrivit Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, în primele 6 luni ale anului 2019, Cluj se află în top 3 județe din punct de vedere al numărului de tranzacții imobiliare.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele, iar persoanele care sunt în căutarea unei locuințe în Dej pot alege dintr-o ofertă diversificată. Prețul unei garsoniere după depășește 10.000 de euro. Pe site-ul Flatfy.ro, la secțiunea anunțuri imobiliare Dej, putem găsi o garsonieră de vânzare, cu o suprafață de 35 mp, la prețul de doar 7.500 euro.

La capitolul apartamente în chirie, prețurile încep de la circa 125 euro și sar de 200 euro dacă apartamentul este dotat și utilat modern. Astfel, un apartamente cu două camere, cu o suprafață de 57 mp, complet mobilat și utilat, este scos spre chirie cu 220 euro.

Apartamentele cu 3 camere ocupă un spațiu consistent în cadrul anunțurilor de vânzare imobiliare din Dej. Prețurile pentru o astfel de locuință încep de la peste 40.000 euro. Un apartament cu 3 camere, situat în zonă centrală, cu vedere spre Parcul Mic și cu o suprafață de 65 mp, este scos la vânzare cu 41.500 euro.

Un apartament mai mare, cu o suprafață utilă de 100 mp, situat în zona Vlad Țepeș din Dej, compus din 4 camere, 2 băi, balcon închis, debara și 2 beciuri, este evaluat la  89.000 euro.

Peste 100 de anunțuri sunt active la categoria vânzare case. Prețurile oscilează foarte mult, în funcție de starea casei (în cazul celor mai vechi), dar și de utilitățile și finisările avute. O casă construită în anul 2013, cu o suprafață de peste 200 mp împărțiți pe 3 nivele D+P+M și 5 camere cu 2 băi, este disponbilă pentru 96.000 euro.

Acesta nu este însă un preț maximal, fiind case disponibile și la prețuri ce depășesc 100.000 euro sau chiar și 200.000 euro.

Pentru a studia oferta completă de apartamente și case de vânzare în Dej, accesați site-ul de imobiliare Flatfy.ro. Aici veți putea analiza toate ofertele disponibile și veți putea studia imagini cu locuințele, dar și prețurile de vânzare.

Pe New.Flatfy.ro vei putea studia ofertele din cadrul celor mai noi ansambluri rezidențiale construite în Cluj-Napoca sau în alte orașe din țară.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.