Un băiat de 16 ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a scăldat într-un lac

0
143

Echipajele de intervenție din Bistrița-Năsăud au facut eforturi pentru a salva viața unui adolescent de 16 ani care s-a înecat într-un lac de pe raza localității Bața. Băiatul a fost scos din lac de către localnici, iar medicii au aplicat manevrele de resuscitare.

Potrivit primelor date transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, până la sosirea echipajelor, băiatul a fost extras din lac de către localnici, care au și început manevrele de resuscitare.

La locul solicitării au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție, printre care două echipaje SMURD de prim ajutor și terapie intensivă mobilă, o barcă, dar și pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Petru Rareș.

”Din păcate adolescentul a intrat pentru a doua oară în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor depuse de salvatori, organismul nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Astfel, au fost nevoiți să declare decesul la fața locului”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.