Accident în Apahida! Un motociclist a fost rănit după impactul cu o maşină

0
162

Un motociclist a fost rănit şi transportat la UPU Cluj, în această seară, în urma unui accident rutier petrecut în Apahida.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj saj au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, generată ca urmare a unui accident rutier, între o motocicletă și un autoturism, care a avut loc pe raza localității Apahida.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 21.40, și a fost necesară acordarea asistenței medicale de urgență pentru motociclistul care a suferit mai multe traumatisme în urma accidentului de către echipajul SAJ, fiind transportat în stare de conștiență la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, precum și asigurarea siguranței salvatorilor în zona accidentului, având în vedere că accidentul a fost urmat de scurgeri de combustibil.”, a transmis ISU Cluj.

„La ora 21.43 , pe D.N. 16, direcţia de mers Reghin înspre Cluj-Napoca, un bărbat de 32 ani din Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 34 ani din Corpadea.”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

foto: arhiva

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.