Lucrări pe mai multe străzi din Gherla şi Dej! Se înlocuiesc conductele de gaze

0
85

Un număr de 4 proiecte de investiţii, cu o valoare totală de circa 4.5 milioane de lei sunt planificate pentru acest an în judeţul Cluj. Toate aceste proiecte vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale.

În municipiul Dej compania îşi propune un proiect de investiţii care urmăreşte înlocuirea de conducte şi branşamente pe o lungime circa 1.7 kilometri pe str. Dealul Florilor, Clopoţeilor, Brânduşei, Ciceului şi Merilor.

Alt proiect vizează înlocuirea reţelei pe o lungime de aproximativ 2 kilometri pe str. Hăşdăţii, Iazului, Câmpului şi Ciocârliei din Gherla.

Lucrări de modernizare a reţelei de gaz sunt prevăzute şi pentru localităţile Pădureni şi Viişoara, unde vor fi înlocuiţi peste 4 kilometri, respectiv, 11 kilometri de conducte şi branşamente.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o preocupare permanentă a companiei Delgaz Grid, valoarea totală a investiţiilor prevăzute pentru acest an fiind de aproximativ 180 milioane de lei (37,8 milioane euro). La nivelul întregii companii, în acest an Delgaz Grid şi-a propus să modernizeze peste 350 kilometri de conducte şi branşamente gaze naturale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.