FOTO | Au fost asfaltaţi 10 km de drum între Gherla şi Geaca

0
114

Lucrările de asfaltare derulate de Consiliul Județean Cluj pe drumul judeţean DJ 109C Gherla – Fizeşu Gherlii – Ţaga – Geaca – DN16  avansează în ritm alert. Până în această etapă a lucrărilor au fost deja asfaltați aproximativ 10 kilometri de drum, pe ambele sensuri de circulație.

Lucrările vizează mai multe sectoare de drum situate pe un tronson în lungime de aproape 38 de kilometri, de la kilometrul 1+400 până la kilometrul 39+200. Acestea se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic pe două sectoare de drum, între kilometrul 1+400 și kilometrul 4+200 – 2,8 kilometri și, respectiv, între kilometrul 17+600 și kilometrul 39+200 – 21,6 kilometri.

În continuare, pe celelalte sectoare de drum se execută burdușiri, aducerea la profil a acostamentelor și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării. De asemenea, urmează a fi executate și lucrări de completare a acostamentelor, de desfundare şi curăţare a podeţelor, şanţurilor şi rigolelor, tăierea de lăstăriș și vegetație din vecinătatea căii de rulare, precum și lucrări de marcaje rutiere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.