Accident rutier provocat de un bărbat beat şi fără permis! Acesta a fugit de la locul faptei

0
79

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Aghireşu Sat a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale, iar cel care l-a provocat a părăsit locul, continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit autoturismul implicat în accident la circa 1,5 km distanță de locul producerii, în afara părții carosabile, într-o curbă deosebit de periculoasă.

Totodată, a fost depistat şi cel care a condus autoturismul, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost supus testării cu aparatul etilotest, acesta relevând o concentraţie alcoolică de peste 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti a reieşit faptul că bărbatul nu este deţinător de permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia cel în cauză să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.