Bărbaţi arestaţi pentru tâlhărie! Au atacat un bărbat şi i-au furat banii şi telefonul

0
61

La data de 01 iunie, în jurul orei 10.00 poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Cluj-Napoca, au fost sesizaţi  de către un bărbat de 41 de ani din comuna Mărişel, judeţul Cluj, despre faptul că în timp ce se afla în zona fostei Gări de Scurt parcurs – Gara Mică din municipiul Cluj-Napoca, 3 persoane necunoscute, prin folosirea de violenţă l-au deposedat de un telefon mobil şi de suma de 300 de lei.

În urma invetigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat 3 persoane cu vârsta de 23 de ani, din comuna Şăulia judeţul Mureş, respectiv 17 şi 19 ani din municipiul Cluj-Napoca, bănuite a fi principalii suspecţi în comiterea faptei. Cei trei au fost reţinuţi de către poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore fiind ulterior prezentaţi în faţa magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat în cauză au emis pe numele celor 3 bărbaţi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cei trei fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În cauză cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor 3 bărbaţi.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.