Acţiune a poliţiştilor dejeni în weekend-ul trecut! 84 de şoferi au fost sancţionaţi

0
66

În perioada 31.05 – 02.06, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, depăşirilor neregulamentare şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe interzise.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 84 de sancţiuni contravenţionale, 83 dintre acestea pentru încălcări ale regimului rutier, respectiv 34 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 2 pentru depăşiri neregulamentare. Alte 45 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru diferite alte încălcări ale prevederilor legislaţiei rutiere. De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 5 permise de conducere, câte 2 pentru depăşiri neregulamentare şi conducere sub influenţa alcoolului şi 1 pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/oră.

Acțiunea s-a desfășurat pe raza municipiului Dej, pe D.N. 1C, D.N. 17, D.J. 172F, pe raza comunelor Căşeiu, Câţcău, Cuzdrioara şi Mica.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.