Acţiune a poliţiştilor dejeni în cartierul Dealul Florilor! Au fost aplicate mai multe amenzi

0
113

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar – Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Cluj – Regiunea Dej și lucrători din cadrul Poliției Locale Dej, au derulat ieri acţiuni pe raza municipiului Dej, pentru prevenirea și combaterea de infracțiunilor, prevenirea si combaterea actelor de comerț ilicit.

S-a acționat în zona societăților comerciale din cartierul Dealul Florilor, respectiv pe strada Dobrogeanu Gherea și strada Unirii, ocazie cu care au fost legitimate 21 persoane şi au fost verificate 8 societăți comerciale, persoane fizice, precum și producători agricoli.

Pentru neregulile constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 9 sancțiuni contravenționale, dintre care 5 pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind activitățile de producție, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar alte 4 pentru încălcarea prevederilor H.G. 984/2005 privind normele sanitare veterinare și pentru siguranţa alimentelor, fiind  confiscate peste 900 kg de legume și fructe, în valoare de peste 5 000 lei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.