Bărbat ameninţat şi bătut în propria casă chiar de către fratele lui

0
61

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj – Secția 2 Poliție au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.

Conform probatoriului administrat, la data de 26 mai, în jurul orei 05:00, cel în cauză – un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns fără drept în locuința fratelui său, prin distrugerea ușii de acces, și l-ar fi agresat și amenințat pe acesta din urmă. De asemenea, autovehiculul persoanei vătămate a fost avariat de către bărbat prin distrugerea oglinzii retrovizoare.

Prin faptele sale, bărbatul ar fi încălcat și un ordin provizoriu de protecție, ordin emis de către polițiști la data de 21 mai a.c., când acesta și-ar fi agresat și amenințat fratele, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.  

În urma reținerii, magistrații au dispus continuarea cercetărilor față de bărbat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovirea sau alte violențe, încălcarea ordinului de protecție și amenințare, fapte prevăzute de Codul penal.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.