Primarul Morar Costan a lansat un atac la adresa preşedintelui PSD Liviu Dragnea

0
139

Morar Costan, primarul PSD din Dej, a lansat pe Facebook un atac la preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Edilul din Dej spune că rezultatele obţinute de PSD la Alegerile Europarlamentare au venit ca o consecinţă a modului în care Liviu Dragnea a menținut de mai bine de doi ani o dezbatere pe domeniul Justiției.

„Rezultatul slab obținut de PSD la alegerile europarlamentare, atât la nivel național cât și la nivel local, este în opinia mea consecința modului în care unii membrii ai conducerii centrale a partidului, în special președintele Liviu Dragnea, au generat și menținut de mai bine de doi ani o dezbatere pe domeniul justiției care a acaparat întreaga societate românească în detrimentul preocupărilor reale ale cetățenilor și nu au reușit să transmită suficient de clar măsurile și rezultatele programului de guvernare.

Este o consecință și a încercărilor repetate de modificare a legislației penale în folosul propriu și al unor interese de grup, în folosul unor lideri care nu au pus nicio clipă mai presus interesul cetățeanului, dorința lui, semnalată prin nenumărate proteste, față de propriul interes. Aceste persoane sunt cele care au datoria să justifice și să își asume aceste rezultate exclusiv politice.

Este regretabil că unor oameni onești și care performează în administrație, aleși de către cetățeni, li se aplică etichete pe care nu le merită, pentru fapte și decizii care nu le aparțin și asupra cărora nu au fost consultați.
A venit momentul ca și în interiorul PSD cei care au greșit și au subminat acest partid să își asume aceste rezultate și să plătească.

În ceea ce mă privește voi continua cu aceeași intensitate ca și până acum, proiectele de investiții și de dezvoltare ale Dejului, prezente și viitoare în interesul cetățenilor care m-au votat.”, a transmis Morar Costan, primarul Dejului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.