Amplă acţiune a poliţiştilor în Dej, Căşeiu, Câţcău şi Cuzdrioara

0
151

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au organizat şi desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă teritorială a Poliţiei municipiului Dej şi a Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej.

Acţiunea a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea în rândul participanţilor la trafic a unui climat de disciplină şi de respectare a normelor rutiere.

Activităţile desfăşurate au condus la aplicarea a 57 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la traficul rutier. Dintre acestea, 37 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru depăşire neregulamentară, 1 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, alte 18 fiind aplicate pentru diferite alte încălcări ale Codului Rutier.

De asemenea, 3 conducători auto şi-au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă determinată, pentru depăşirea vitezei cu peste 50 de km/oră, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşire neregulamentară, iar într-un caz a fost reţinut 1 certificat de înmatriculare.

Nu în ultimul rând, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui autovehicul fără permis de conducere).

Acțiunea s-a desfășurat pe raza municipiului Dej, pe D.N. 1C si D.N.17,  pe raza comunelor Căşeiu, Câţcău şi Cuzdrioara.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.