Drum naţional inundat în urma unei furtuni! Mai multe trenuri au întârziere (VIDEO)

0
276

Drumul Național 17D este inundat pe câțiva zeci de metri pe raza comunelor Feldru și Ilva Mică. Tot din cauza inundațiilor, două trenuri vor avea întârzieri. Trenul care leagă Ilva Mică de Dej este încă blocat pe calea ferată, un accelerat urmând să preia călătorii, scrie Bistriteanul.ro.

Zeci de metri din Drumul Național 17D au fost inundați, pe raza comunelor Feldru și Ilva Mică. Se pare că pe raza comunei Feldru doar una dintre benzile de circulație este practicabilă. Un echipaj al poliției se află în zonă și dirijează șoferii.

Afectată de ploaia de azi a fost și calea ferată, două trenuri având deja întârzieri. Trenul care leagă Ilva Mică de Dej este și acum blocat pe calea ferată, un accelerat urmând să preia călătorii și să-i ducă la destinație.

Potrivit Comitetului pentru Situații de Urgență, în zonă intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, cu două buldoexcavatoare.

„Circulația pe DN17D se desfășoară pe o banda de mers, polițiștii asigură măsuri de fluidizare a traficului. Aluviuni au ajuns și pe DN17D pe raza localității Ilva Mică. Intervine CLSU cu mijloace tehnice”, informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița Năsăud.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.