Şoferul urmărit de poliţiştii din Gherla şi Cluj a fost reţinut pentru 24 de ore! Acesta era băut şi nu are permis

0
79

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și vătămare corporală din culpă.

În fapt, la data de 7 aprilie, în jurul orei 16:45, un echipaj de poliție din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla care desfășura activități de control și monitorizare în trafic a observat un șofer care efectuase o depășire neregulamentară, motiv pentru care i-au facut semn acestuia să oprească. Cel care se afla la volanul mașinii și–a continuat drumul, iar echipajul de poliție  a pornit în urmărirea acestuia.

Ajuns la intersecția străzilor București și Gorunului din municipiului Cluj-Napoca, bărbatul a provocat un accident rutier. Acesta a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 31 de ani, din Dezmir. Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii, precum și a două minore, de 11 și 5 ani, pasagere în autovehicul. De asemenea, în urma impactului, autovehiculul condus de femeie  fost proiectat într-un alt autoturism parcat, pe care l-a avariat.

După accident, bărbatul și-a continuat deplasarea, fiind prins în scurt timp de către echipajele de poliție. Astfel, s-a stabilit ca este vorba despre un tânăr de 24 de ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistrița Năsăud, care nu are permis de conducere. De asemenea, la momentul depistării avea o concentrație de peste 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.