Tragedie în Sâmbăta Mare. Doi copii au murit nevinovaţi într-un accident groaznic la Huedin (Video)

0
1731

Tragedie în Sâmbăta Mare, la ieşirea din localitatea Huedin, pe şoseaua Cluj – Oradea. Un copil de 5 ani și o fetiță de doar 11 luni au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un autoturism cu volan pe dreapta.

Cumplitul accident s-a produs, în această dimineaţă, în jurul orei 5.30, la Podul Vinerii, la ieșire din localitatea clujeană Huedin.

Un autoturism cu volan pe dreapta, care circula pe sensul de mers Oradea – Huedin, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu o maşină care circula regulamentar.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

În urma impactului extrem de violent, un copil de 5 ani și o fetiță de doar 11 luni au decedat, iar o altă persoană este rănită. 

Copiii se aflau în autovehiculul condus de șoferul nevinovat. Deocamdată, nu ştie de ce a ajuns bărbatul cu maşina pe celallat sens de mers.

ACTUALIZARE

“Accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens al unui autoturism condus de un  bărbat de 49 de ani din București care a intrat în coliziune frontală cu un alt autotuturism care circula regulamentar pe sensul opus”, a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Potrivit lui Morara, mama celor doi copii, o tânără de 20 de ani, a fost rănită grav, iar soțul acesteia are răni ușoare. Cei doi copii şi părinţii lor se aflau în autovehiculul care circula regulamentar. Victimele sunt domiciliate în Râșca, județul Cluj.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa: Observator TV.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.