Târgul Produs de Cluj ajunge la Gherla

0
165

Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, oferă locuitorilor din zona Gherla ocazia de a se aproviziona, în perspectiva apropiatelor sărbători pascale, cu preparate alimentare tradiţionale şi articole de artizanat realizate de micii întreprinzători clujeni. Timp de trei zile, între 19 şi 21 aprilie, caravana Târgului Produs de Cluj va fi prezentă pe platoul Autogării din municipiul Gherla.

    

            La Târgul Produs de Cluj de la Gherla vor fi prezenţi aproximativ 50 de expozanţi care vor oferi amatorilor uleiuri presate la rece, brânzeturi, produse din carne, miere de albine, turtă dulce, ciocolată şi prăjituri de casă, vinuri, dulceţuri, sucuri şi siropuri naturale, toate preparate după reţete tradiţionale.

Amatorii de obiecte de artizanat vor avea la dispoziţie o gamă variată de costume populare din zona Transilvaniei, bijuterii lucrate de mână, obiecte sculptate în lemn, ceramică, cojoace şi curele din piele, articole realizate din lavandă. Pentru cei mici se va desfăşura un spectacol de magie iar pentru toţi vizitatorii va fi pus la dispoziție un modern parc de distracţii. Zilnic, pe scena târgului vor avea loc spectacole de folclor în cadrul cărora vor evolua voci de aur ale Clujului dar şi tineri aflați pe calea afirmării.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.