Razie în toiul nopții: Polițiști și jandarmi în stradă pentru prevenirea tâlhăriilor

0
197

În noaptea de 04/05.04.2019, pe raza teritorială a municipiului Cluj-Napoca – zona gării, autogării Beta și a cartierelor Gruia, Dâmbul Rotund și Iris – a fost organizată o acţiune punctuală în scopul prevenirii comiterii infracțiunilor de tâlhărie, furturilor din locuințe și societăți comerciale, a furturilor de telefoane mobile, genți și poșete, a infracțiunilor comise prin violență. De asemenea, s-a acționat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, precum și în scopul reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere.

La acțiune au participat 11 echipe formate din 14 polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 2, 3, 4, 5, Biroul Centru Universitar și Biroul Rutier. De asemenea, au participat 6 lucrători din cadrului Poliției Locale Cluj-Napoca și 6 jandarmi din cadrul Inpectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

Acțiunea s-a desfăsurat, cu precădere, pe următoarele artere de circulație: strada Horea, strada Oașului, str. Căii Ferate, Corneliu Coposu, Giordano Bruno, Maramureșului, B-dul 21 Decembrie 1989 și Calea Dorobanților.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 64 de persoane și au fost controlate 37 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, s-au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și a OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.