Tânăra sociolog din Cluj care a sedus un minor de 11 ani şi-a aflat sentinţa

0
296

În vara anului trecut, polițiștii au reținut o tânără sociolog din satul Rediu, comuna Aiton, judeţul Cluj, fiind acuzată că a întreținut relații intime cu un copil de 11 ani. Zilele trecute, Maria Moldovan a fost condamnată la închisoare cu executare.

În luna iulie 2018, Marinela Maria Moldovan, femeia de 35 de ani din Aiton, de profesie sociolog, a fost reţinută de poliţişti, apoi pusă sub control judiciar, fiind acuzată că ar fi sedus şi întreţinut în mai multe rânduri acte sexuale cu un minor de 11 ani.

Maria Moldovan a fost trimisă în judecată la Turda, în toamna anului trecut şi, potrivit Ziar de Cluj, zilele trecute, Judecătoria Cluj-Napoca a găsit-o vinovată de acuzațiile din rechizitoriu și a decis să o condamne la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. 

Magistrații au menținut măsura controlului judiciar pentru Maria Moldovan, până la definitivarea sentinței de fond, inculpata putând contesta decizia la Tribunalul Cluj. 

Maria Moldovan, femeia acuzată de întreținerea relațiilor sexuale cu un minor, este de profesie sociolog și lucra la un centru din Cluj-Napoca. Surse apropiate anchetei susțin că localnicii i-au văzut pe cei doi sărutându-se, iar un alt minor, audiat în prezența părinților, susține că i-a văzut pe cei doi întreținând relații sexuale.

Minorul ar fi povestit unui psiholog despre cum se întâlnea cu Maria Moldovan și cum femeia iniția aceste raporturi sexuale. Mai mult, tânărul ar fi încercat să pună în aplicare, poziții sexuale practicate cu Marinela Maria Moldovan și cu o altă minoră, colegă de școală cu acesta.

Femeia a fost reținută atunci pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasată sub control judiciar.

La vremea respectivă, familia băiatului a încercat să îngroape relația celor doi, pe motiv că ”se fac de rușine în sat”. Procurorii au trimis-o în judecată pe Maria Moldovan pentru întreținere raport sexual cu un minor. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.