Activităţi de prevenţie desfăşurate de poliţişti la Grădinița „Paradisul Prichindeilor” din Dej

0
347

Politiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a  Criminalităţii, au desfășurat activităţi de informare şi prevenire a victimizării copiilor şi tinerilor prin accidente rutiere.

De această dată, activităţile din cadrul Proiectului „Be cool” au fost desfăşurate cu elevii la Liceului  Teoretic Adventist Maranatha din  Cluj-Napoca. La activităţi au participat 45 de elevi ai claselor a XI-a şi a XII-a, însoţiţi de 1 cadru didactic. Activităţile au vizat prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, a conducerii sub influenţa alcoolului sau a drogurilor sau pe fondul unui comportament teribilist la volan.

La aceiaşi dată poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au participat la o întâlnire cu persoanele care au susţinut examenul pentru reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce. Au fost prezentate şi discutate principalele cauze generatoare de accidente rutiere în judeţul Cluj şi au fost vizionate materiale audio-video pe aceste cauze. La activitate au participat 60 de persoane.

În aceiaşi zi, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a accidentelor rutiere în cadrul proiectului „De mic învăț să mă feresc de rele”. Au fost desfăşurate 4 activităţi la Grădinița „Paradisul Prichindeilor” din municipiul Dej. La activități au fost prezentate teme referitoare la siguranţa rutieră și alegerea locurilor de joacă, fiind prezenți 85 copii însoţiţi de 4 cadre didactice.

La Şcoala Primară  din comuna Jichișu de Jos, judeţul Cluj,  în cadrul Proiectului  „Poliția alături de noi”, au fost desfăşurate 4 activităţi de informare și prevenire referitoare la siguranţa rutieră, alegerea locurilor de joacă,  cunoaşterea şi prevenirea fenomenului de bullying și siguranța în mediul on-line. La activităţi au participat 30 de copii  însoţiţi de 2 cadre didactice.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.