Consilierul judeţean Vasile Sălătioan găsit în incompatibilitate pentru şase contracte comerciale

0
673

Agentia Națională de Integritate a precizat astăzi că a constatat starea de incompatibilitate în care se află consilierul județean Vasile Sălătioan (Dej).

Potrivit ANI, membrul PSD ocupa funcția de consilier judetean în timp ce avea contracte comerciale cu DGASPC Cluj – entitate aflată în subordinea Consiliului Județean. Concret, în timp ce era șeful unei societăți comerciale(potrivit ANI), Vasile Sălătioan a semnat contracte cu o alta intituție asupra căreia avea drept de vot prin pozitța de consilier județean, scrie ZiardeCluj.ro.

Practic, o parte din bugetul pe care CJ Cluj îl aproba pentru DGASPC Cluj mergea pe contractele pentru firma privată la care lucra consilierul. 

Cei de la ANI mi-au cerut un punct de vedere acum trei săptămâni. Ei au luat decizia pe care au luat-o. Au luat-o prea direct. Eu nu dețin o funcție de conducere cum motivează ei conform legii respective. Eu dețin o funcție la societate ASY EXIM SRL sunt șef birou contabilitate. Eu mă ocup pe partea de furnizori și am atribuții la SSM și PSI. Nu conduc pe nimeni și nu coordonez pe nimeni. M-a surprins decizia lor, aștept să îmi comunice decizia pe cale oficiala ca sa pot sa o contest in instanță. Eu nu sunt asociat, administrator sau director la societatea respectiva. Eu nu am semnat nici un contract cu DGASPC Cluj. Nu pot sa iau eu directorul la întrebări despre ce contracte semnează. Contractele fuseseră semnate în 2014, iar eu nu mai lucrez la acea societate din 2013 full time, ci part-time”, a declarat Vasile Sălătioan pentru sursa citată.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.