FOTO | Ceremonie de avansare în grad a poliţiştilor cu ocazia Zilei Poliției Române

0
108

183 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost avansați în gradul profesional următor cu ocazia Zilei Poliției Române.

Ceremonia de avansare s-a desfășurat în Piața Unirii, din Cluj-Napoca, în mijlocul comunității clujene. La ceremonie au participat ÎPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului,  PS Florentin Crihălmeanu, Episcop de Cluj-Gherla, subprefectul Clujului, Alin Danci, chestor de poliție Apreutesei Victor – Wili, adjunct al inspectorului general al Poliției Române, șefi și comandanți din cadrul structurilor de apărare și ordine publică din județul Cluj, reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, reprezentanți ai instituțiilor de aplicare a legii din județul Cluj, precum și ai societății civile.

De asemenea, cu acest prilej, conducerea inspectoratului a felicitat public doi clujeni care au dat dovadă de spirit civic și au prins și imobilizat autorul unei tâlhării, recuperând geanta unei femei. Siguranţa socială este o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional, iar Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj promovează spiritul civic şi încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

Evenimentul a fost urmat de Festivitatea de depunere a jurământului militarde către elevii Școlii de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan, Cluj-Napoca.

Festivitățile din Piața Unirii au fost precedate de un spectacol oferit de demonstrațiile câinilor polițiști de la Centrul Chinologic Sibiu, care au adunat zeci de copii și, implicit, râsete, zâmbete și bucurie.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.