Angajata Primăriei din Baia Mare, găsită prăbuşită în casă, și-a ucis soţul ca să își salveze viaţa

0
76

Apar detalii înfiorătoare despre angajata Primăriei din Baia Mare găsită prăbuşită în casă lângă soţul mort. Primele date ale anchetatorilor indică o crimă în familie. Femeia l-ar fi ucis pe bărbat ca să-şi apere propria viaţă.

Soţul ar fi atacat-o într-un moment de criză, după ce a renunţat la un tratament, spun apropiaţii.

Femeia în vârstă de 37 de ani, angajată la Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei Baia Mare, şi-ar fi ucis soţul în autoapărare. Bărbatul o atacase cu un cuţit, spun surse din anchetă. Scenele au avut loc imediat după ce copiii cuplului au plecat, ieri, la şcoală. Chiar colega de serviciu a femeii a alertat Poliţia când a văzut că nu mai ajunge la birou.

Carmen Silaghi, colega femeii: Noi am tot avertizat-o că s-ar putea să întâmpine probleme. Ea tocmai voia să îşi găsească o chirie să se mute cu copiii pentru că nu era linişte în casă.

Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare: Ştiu că existau anumite probleme în familie din cauza agresivităţii soţului şi au fost numeroaseconflicte de acest gen. Colegii au sesizat de nenumărate ori faptul că a fost agresată.

Doi poliţişti au fost trimişi spre locuinţa celor doi soţi. Pe drum, agenţii au luat legătura cu fiica acestora, în vârstă de 14 ani, şi au însoţit-o acasă. Când au intrat în locuinţă, copila şi-a văzut tatăl prăbuşit fără suflare la pământ. Iar în cealaltă încăpere, mama se zbătea între viaţă şi moarte. De mai bine de 24 de ore, femeia este internată în spital, în comă.

Vasile Popa, medic Spitalul de Urgenţă Baia Mare: Pacienta este în stare de comă, în serviciul de terapie intensivă, protezată respirator. Starea de comă s-a mai superficializat faţă de venire.

Apropiaţii spun că bărbatul era gelos şi extrem de violent. În plus, refuza să ia tratament pentru boala psihică de care suferea. 

Deocamdată, cei doi copii minori ai femeii sunt în grija rudelor. Autorităţile vor să îi trimită la consiliere psihologică. 

Sursa text: Observator Antena 1.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.