Impact violent pe DN1C între o motocicletă și un autoturisme. Două victime, una inconștientă

1
1926

Un grav accident rutier s-a produs joi după-amiază, pe șoseaua Gherla-Cluj, în zona localității Livada, la ieșirea spre Iclod.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 14:45, iar din primele informații, a fost implicată o motocicletă și un autoturism. Două persoane sunt rănite, o victimă este inconștientă. S-a cerut prezența elicopterului SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1C, localitatea Livada, județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă. În urma impactului au rezultat 2 victime de pe motocicletă, dintre care una este inconștientă. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Se estimează reluarea circulației în jurul orei 16:30.

Ce spune Poliția

La data de 12 septembrie, în jurul orei 14.40, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1 C, pe raza localității Livada.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Iclod, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, intrând în coliziune cu o motocicleta condusă de un bărbat de 53 de ani, din județul Sibiu, care circula din direcția municipiului Gherla înspre municipiul Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, o femeie de 49 de ani, pasageră pe motocicletă și bărbatul de 53 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În urma testării tinerei de 19 ani cu aparatul etilotest, rezultatul a reieșit negativ.

Sursa foto/video: GherlaInfo.ro.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.