Un clujean a părăsit limita impusă de ordinul de protecție. A fost reținut pentru 24 ore

0
73

La data de 4 septembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au dispus reținerea unui bărbat de 40 de ani din Baciu, județul Cluj. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse.

La aceeași dată, polițiștii l-au depistat la locuința unei femei din Urmeniș, pe bărbatul de 40 de ani din Baciu, județul Cluj. Verificările polițiștilor au indicat faptul că acesta a încălcat obligația de a nu părăsi limita teritorială a județului Cluj, încălcând totodată interdicția stabilită în ordinul de protecție emis împotriva sa, de a păstra o distanță stabilită față femeie. Totodată polițiștii au stabilit faptul că acesta, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse.

În urma activităţilor desfăşurate și a probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa au dispus măsura preventivă a reținerii bărbatului pentru o durată de 24 ore.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Bistrița Năsăud, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința din cadrul Poliției Municipiului Bistrița în vederea documentării întregii activități infracționale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.