O femeie din Cetan a murit după ce două mașini s-au ciocnit pe DN1C

0
56

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, la ieșire din localitatea Ileanda, la intersecția cu localitatea Rus, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou, iar din primele verificări efectuate au constatat că, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Vama, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din localitatea Cetan, județul Cluj.

În urma impactului, o femeie de 49 de ani, din localitatea Cetan, județul Cluj, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a decedat.

De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autoturism, precum și un minor, de 3 ani, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Bărbatul de 47 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul de 59 de ani nu a putut fi testat la fața locului

Polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.