FOTO: Carambol cu trei autoturisme la Călineşti. Un clujean printre cei implicați

0
35

Ieri după-amiază, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs în localitatea Călinești.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 60 de ani din județul Cluj, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe D.J. 185, având direcția de deplasare înspre Cornești, ajuns la intersecția cu D.J. 186B, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din direcția Văleni, înspre Călinești. De asemenea, în evenimentul rutier a fost implicat și un al treilea autoturism, care momentul impactului circula pe D.J. 186 B din directia Cornești spre Călinesti și era oprit la indicatorul ”OPRIRE” aproape de intersecție, căruia i-a fost acroșată partea din dreapta față.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unui conducător auto de 23 de ani din județul Satu Mare și a unei pasagere de 23 de ani. Echipajele medicale le-au acordat îngrijiri de specialitate la fața locului, dar victimele au refuzat transportul la spital.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.