Femeie moartă după ce mașina în care se afla a intrat cu viteză într-un buldoexacavator parcat

0
1839

Tragedie, noaptea trecută, pe un drum din judeţul Cluj. O femeie în vârstă de 50 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se afla a intrat cu viteză într-un buldoexacavator parcat. 

Alerta a fost dată puţin înainte de ora 1.

Un apel la 112 anunţa un grav accident rutier petrecut pe raza localității Tritenii de Jos.

Accident mortal la Tritenii de Jos, în Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit noaptea trecută la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Tritenii de Jos. Apelul de urgență a venit la ora 00.49, iar la misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

În accident au fost implicate un autoturism și un buldoexcavator, cel din urmă fiind parcat. Când pompierii au ajuns la fața locului, victima fusese deja preluată de echipajul SAJ, care îi aplica manevre de resuscitare. Acestea au fost sprijinite și de către pompieri, însă din păcate fără succes. Astfel, a fost declarat decesul unei femei de aproximativ 50 de ani”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia, dacă utilajul era parcat regulamentar şi dacă era semnalizat.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.