O întreagă familiea fost găsită moartă lângă piscina gonflabilă. Un vecin a făcut descoperirea macabră

0
2393

O familie formată din trei persoane, fiul de 46 de ani şi părinţii de 76 şi respectiv 74 de ani, a fost găsită moartă lângă piscina gonflabilă din curte. Cei trei locuiau într-o casă în Colonia Sopor, judeţul Cluj.

Cele trei persoane, îmbrăcate în costume de baie, au fost descoperite de un vecin, potrivit Gazetei de Cluj. Nu se ştie de când erau cadavrele în curte.

Se pare că aceştia s-au electrocutat din cauza unei improvizaţii electrice. Anchetatorii au găsit un bărbat de 42 de ani şi pe părinţii acestuia.

Ce spune Poliţia

La data de 18 iunie, în jurul orei 22.04, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri.

Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului. În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.